20 1 Virnastatavates Värvipliiatsid Värvikas Glitter Crayon Virnastamine Värvipliiatsid Kaasaskantav Joonistus Õppe DIY Kunsti Klassi Asjade K1KF

20 1 Virnastatavates Värvipliiatsid Värvikas Glitter Crayon Virnastamine Värvipliiatsid Kaasaskantav Joonistus Õppe DIY Kunsti Klassi Asjade K1KF

(0 Arvustused)
€1.08 €0.74

Värv:
  • Kirjeldus
  • Arvustused

20 Värvid Professionaalne Maali-Joonistus-Graffiti Art Värvipliiatsid Virnastatavates mittetoksiline Esitaja Kid Õpilane Maalikunstnik Algaja K1KF

Omadused:

täiesti uus ja kvaliteetne

20 1 kirjud kriidid: mis vaht padi sees värvipliiatsid, võite kasutada neid mugavamalt ja püsivalt, iga crayon kaasas 20 värvid, tindid sees, kõik värvid on ilusad ja head oma põhifunktsioonid.

Loominguline kingitus: Unisex kunstitarbed on ideaalne tüdrukud ja poisid.Kasutada pool Soosib, auhinnad, õnneõngitsemine, piñata või rüüstata Kott filler, ladustamise filler, käsitöö, kunstitarbed, kaunistustest, kaardi tegemine esemed, scrapbooking, ja rohkem.

Bright & Eredad Värvid: Värvipliiatsid on ideaalse suurusega, lastele ja täiskasvanutele.Ilusad ja erksad värvid aitavad lapsed tasuta oma kujutlusvõimet, joonistamine, värvimine, doodling.Värvipliiatsid ei murduvad kergesti, ei ole vaja teritaja.

Mittetoksiline ja Ohutuse Kriidid: Meie värvipliiatsid on valmistatud ohutust koostisosad.Ärritav tasuta laste naha, vabalt värvi teataja, külalisteraamatu või sülearvuti.

Mugav kasutada: need värvipliiatsid funktsioon vastupidav kork ja sile tint, armas välimus ühendab praktilisuse teid aidata neid kasutada kirjutamiseks või joonistamiseks mugavalt.

Tehnilised andmed:

Materjal: Plastik

Pliiatsi Pikkus: Umbes. 139mm/5.47 tolli

Crayon Juhataja: 4mm

Pakett Sisaldab:

1 Tükk 20 1 Virnastatavates Värvipliiatsid ( Juhuslik Stiile ja Värve)

Märkus:

1.Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: K1KF5AC605289
  • Brändi Nimi: OOTDTY

Sildid: glitter crayon, Pliiatsid joonistamiseks, tarvikud, vee värvid, värvipliiatsid hallitusseened, Virnastatav Värvipliiatsid.

0 Kommentaarid selle