Väike auk igav cutter bar raske tina sulamist kattega käepide D4 2 mm 3 mm 4 mm kruvi väike-diameeter 2-4mm

Väike auk igav cutter bar raske tina sulamist kattega käepide D4 2 mm 3 mm 4 mm kruvi väike-diameeter 2-4mm

(0 Arvustused)
€20.60 €13.39

Värv:
  • Kirjeldus
  • Arvustused

Üldiselt väikesed igav lõikur, volfram terase kate kohaldada alumiinium, vask, lihtsalt esemeid nagu lähedased töötlemine.Gm CNC treipingid, mehaaniline keskused.

WD2004=Välimine läbimõõt on 20 mm,sisemine läbimõõt on 4mm

WD1604=Välimine läbimõõt on 16mm,sisemine läbimõõt on 4mm

Toote parameeter ja joonis:

Tasumine

1.Josa.ee toetab Viisa,Boleto,MasterCard,Maestro Deebetkaart,Western Union,Webmoney,QIWI ja pangaülekandega pankade vahendusel.

2.Kui sul on veel küsimusi tasumise kohta, võtke meiega ühendust.

Laevandus

1.Me saadame kaubad 2-3 päeva jooksul, kui süsteem kinnitab ostjad makse.

2.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud,ostjad vastutavad tolli.

3.Maksame ostjad, kui ostjad tagastab kirjed 15 päeva jooksul ostjaid saamist esemed mis tahes põhjusel.Aga ostjad peaksid kandma tagasi laevandus kauba-ja veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.

4.Kirjed veetakse poolt Josa.ee Standard Shipping Josa.ee Premium Shipping, E-Pakettaknad,jõuda kõige riikide jooksul 15 kuni 35 bussiness päeva.Tarneaeg sõltub sihtkohast ja muude tegurite,see võib aega võtta kuni 60 tööpäeva.

5.Kui soovite, et saada punkt kiiremini,palun võtke meiega ühendust, et maksta täiendavaid kaubavedu, saame pakkuda teile järgmisi kiirem ja odavam shipping viisil:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Kaudu need viisid, saad punkt jooksul umbes 5-7 tööpäeva jooksul.

Tagasiside

1.Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

2.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused,palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

  • Materjal: Kõva Sulam
  • Vee karedus: HRC98
  • Brändi Nimi: JIK
  • Mudeli Number: D4
  • Kasutamine: Sisemine Keerates Tööriist

Sildid: väike, õhuke tera, küpsis tina must, led riba rgb valge, tina hambaork metallist, käpad väike puidust, elenco u-arvesti, terasest riba vastupidav klamber, ringi box tina, led riba clio mk9, rihmaratas puit väike.

0 Kommentaarid selle